2012-11-27 07:16:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Végre szerencséje lehet a szerelemben!

Napi horoszkóp november 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Párkapcsolatában problémák adódhatnak, pedig ön, úgy érzi, mindent megtesz azért, hogy ne így legyen. Gondolkozzon el azon, hogy ez valóban így van-e. Lássa kicsit kívülről is önmagát, keressen magasabb nézőpontot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne csak álmodozzon, hanem végre vágjon bele abba, amit elképzelt! Persze nem árt néhány óvintézkedés, ha biztosra akar menni. A régi munkahelyét most még a világért se adja fel! De néhány terhet átadhat a társának

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Legyen óvatos az új ismeretségekkel. Különösen a titkait nem lenne még érdemes rábíznia akárkire. A leghalkabb leányzóról is kiderülhet, hogy hihetetlen pletykafészek és intrikus. Először csak szőrmentén beszélgessen alkalmi ismerőseivel!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák

Bátran belevághat elképzelései megvalósításába, de arra azért ügyeljen, hogy előtte megtegye a kellő óvintézkedéseket arra vonatkozóan, ha mégsem minden úgy sikerül, ahogy elképzelte. Biztosítókötél nélkül ne másszon sziklát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy régi ismerőse felől kaphat ma aggasztó híreket. Járjon utána, és sopánkodás helyett próbáljon meg segíteni az illetőn. A helyzet talán nem olyan rossz, mint ahogy lefestik, de jobb a megelőzés! Tudja jól: jótett helyébe jót várjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma a döntéshozó szerepét kell magára vennie egy kényes ügyben, ami bizony nem mindig kellemes feladat, de jó alkalmat szolgáltat arra, hogy bebizonyítsa rátermettségét és hozzáértését. Valaki szemében ma nagyot nőhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mindig ön az, aki a másikhoz alkalmazkodik, nem csoda hát, ha egy idő után elege lesz ebből. Komoly változásokon kell átmennie ahhoz, hogy elégedett legyen az életével. A szeretet megtapasztalása ehhez elengedhetetlen.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne engedje, hogy oktalanul, mások hibájáért önt vonják felelősségre. Ön igazán csípős nyelvű tud lenni, miért pont most fogná vissza magát? Ha ráadásul az igazság is ön mellett áll, dőreség lenne elhallgatnia. Harcoljon, de legyen korrekt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma szerencséje lehet végre a szerelemben. Olyasvalaki figyelmére számíthat, akire már régóta meghitten gondol. Ha van társa, akkor talán épp az ő lelketlensége miatt lesz kicsit szerelmes ma másba. Legyen jó, vegye komolyan!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehezen ébred ma fel, és talán még felkelni sincs kedve. Pedig a nap váratlan meglepetéseket tartogat önnek. A jó közelebb van, mint gondolta volna. Ne legyen rest kinyújtani felé a kezét. Vagy elfogadni az ön felé nyújtottat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kissé nagy a rendetlenség ön körül, és ennek ön a leginkább az okozója. Ha azt tapasztalja, hogy ön körül szenvednek a nők, akkor az azért is van, mert elhanyagolja őket, vagy épp a saját nőiségét. Változtasson ezen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jól érzi magát egy esti társaságban, de mégis gondolnia kellene arra, hogy a másnap még sok kihívást tartogat önnek. Valamiért nagyon a toppon kell majd lennie. Ezért jobban teszi, ha még este tíz előtt hazafelé veszi az utat.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: